Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Για πρώτη φορά στην Κίνα επίδειξη μόδας χωρίς βία προς τα ζώα


Στις 12 Ιανουαρίου 2014, διοργανώθηκε στο Πεκίνο η πρώτη cruelty-free επίδειξη μόδας (μόδα η οποία δεν εμπεριέχει κακοποίηση και θανάτωση ζώων). Παρουσιάζοντας τις τελευταίες τάσεις αμερικανών και κινέζων σχεδιαστών, η επίδειξη αυτή απέδειξε ότι υπάρχει τρόπος ζωής ο οποίος είναι όμορφος, εφικτός και ταυτόχρονα φιλικός προς τα ζώα. Με ζωντανές εμφανίσεις τραγουδιστών από τον εξαιρετικά δημοφιλή διαγωνισμό τραγουδιού «Η Φωνή της Κίνας», το μήνυμα της μόδας χωρίς βία προς τα ζώα, έφτασε στο νεανικό κοινό.

Πολλά από τα μοντέλα που περπάτησαν στην πασαρέλα κατά τη διάρκεια της επίδειξης, ήταν νικήτριες σε εθνικούς διαγωνισμούς μοντέλων και συμμετείχαν εθελοντικά, ακριβώς όπως και οι διαγωνιζόμενοι στη «Φωνή της Κίνας» που τραγούδησαν ζωντανά κατά τη διάρκεια της παράστασης. Η Liu Ya Ting, μία από τις περσινές φιναλίστ του «The Voice», δήλωσε ότι είναι υπερήφανη που αποτελεί μέρος της κίνησης αυτής και κάλεσε όλους τους θαυμαστές της να πουν όχι στη γούνα.

Το φαγητό στο σόου ήταν vegan (προσφορά του VegFund), και τα καλλυντικά που χρησιμοποίησαν τα μοντέλα δεν είχαν δοκιμαστεί σε ζώα (προσφορά από τη LUSH).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου